Wat wordt jouw volgende bestemming?

Op zoek naar een vliegticket? Bespaar jezelf de moeite met het eindeloos uitpluizen van goedkope aanbieders op het internet. Wij nemen dit graag voor jou uit handen en vergelijken de tarieven van alle airlines. Ga je voor goedkoop of voor vliegen op comfortabele tijden? Wil je een vliegticket inclusief 1 stuks bagage of wil je deze later (alsnog) kunnen bijboeken. Prefereer je kosteloos annuleren voor een bepaalde tijd, of neem je de annuleringskosten op de koop toe wanneer je vliegreis onverhoopt wordt uitgesteld of geannuleerd? Wil je een overstap (waardoor vliegtickets soms euro’s voordeliger kunnen zijn) of betaal je liever iets meer voor een korte duur van je totale reisperiode? Het boeken van een vliegticket via een reisorganisatie is niet perse duurder dan wanneer je dit zelf regelt via internet. Het kan juist in je voordeel werken om dit uit te besteden, omdat wij reisadvies kunnen geven op basis van jouw wensen en nazorg kunnen bieden wanneer dit nodig is.

Wat wordt jouw volgende bestemming?

Op zoek naar een vliegticket? Bespaar jezelf de moeite met het eindeloos uitpluizen van goedkope aanbieders op het internet. Wij nemen dit graag voor jou uit handen en vergelijken de tarieven van alle airlines.

Ga je voor goedkoop of voor vliegen op comfortabele tijden? Wil je een vliegticket inclusief 1 stuks bagage of wil je deze later (alsnog) kunnen bijboeken. Prefereer je kosteloos annuleren voor een bepaalde tijd, of neem je de annuleringskosten op de koop toe wanneer je vliegreis onverhoopt wordt uitgesteld of geannuleerd? Wil je een overstap (waardoor vliegtickets soms euro’s voordeliger kunnen zijn) of betaal je liever iets meer voor een korte duur van je totale reisperiode?

Het boeken van een vliegticket via een reisorganisatie is niet perse duurder dan wanneer je dit zelf regelt via internet. Het kan juist in je voordeel werken om dit uit te besteden, omdat wij reisadvies kunnen geven op basis van jouw wensen en nazorg kunnen bieden wanneer dit nodig is.

De voordelen van het boeken van een vliegticket bij Maximaal Reizen

* Wij hebben toegang tot een grote database van vliegtickets: Lowcost- en Lijndiensten van alle airlines

* Wij hanteren eerlijke tarieven. Maximaal Reizen is geheel onafhankelijk en objectief

* Wij bieden hulp en nazorg bij problemen, bijvoorbeeld wanneer je vlucht of hotel wordt geannuleerd wordt of wanneer je je reis moet uitstellen

* Bij Maximaal Reizen betaal je je reis of reservering makkelijk

* Wij leveren maximale service zodat jij maximaal kunt genieten van jouw vakantie!